logo peet arend

Sloopprocedure serre in Vlaanderen

Tweedehands opties

Afbraak en renovatie

Meer dan 30 jaar ervaring

Wanneer u in Vlaanderen een serre wilt laten slopen, is het belangrijk om bekend te zijn met de correcte sloopprocedure. Peet Arend Sloopwerken uit Naaldwijk heeft uitgebreide ervaring met het afbreken van serres, kassen en loodsen, waarbij kwaliteit en conformiteit met de lokale wetgeving centraal staan.

Heeft u interesse in onze serreafbraak?

serres afbreken

Voor elke serre een eigen sloopprocedure

Elke serre is uniek, en daarom is het cruciaal dat de sloopprocedure specifiek wordt aangepast aan de noden en omstandigheden van elke situatie. Of het nu gaat om de ligging van de serre, het materiaalgebruik of de omliggende natuur: Peet Arend Sloopwerken zet milieuvriendelijke methoden in. Door gedetailleerde sloopopvolgingsplannen wordt ervoor gezorgd dat al het sloopafval correct verwerkt wordt. Ook het demonteren van een serre om deze te hergebruiken is een optie, een alternatieve route die duurzaamheid en kostenbesparing combineert. Maar onthoud dat er in Vlaanderen specifieke vergunningen nodig zijn om aan alle voorschriften van de sloopprocedure voor uw serre te voldoen.

Vraag een offerte aan

Het is begrijpelijk dat de sloop van een serre een grote stap is. Daarom wilt u de zekerheid dat alles soepel verloopt. Als expert in de serreafbraak bieden wij u deze garantie. Is de serre nog in goede staat maar niet goed genoeg om optimaal gebruik te garanderen? Dan helpen wij u graag om de kas of loods te renoveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar de professionaliteit van ons ervaren team zelf.