logo peet arend

Milieuvriendelijke serreafbraak in Vlaanderen

Tweedehands opties

Afbraak en renovatie

Meer dan 30 jaar ervaring

In Vlaanderen staat milieuvriendelijke serreafbraak hoog op de agenda, en bij Peet Arend Sloopwerken hebben we dat goed begrepen. Met jarenlange ervaring in het vakgebied hebben we ons gespecialiseerd in het duurzaam en zorgvuldig afbreken van serres, kassen en loodsen. Vanuit ons hoofdkwartier in Naaldwijk brengen we afbraken in Nederland en Vlaanderen tot een goed einde.

Heeft u interesse in onze serreafbraak?

afbreken van serres

Onze milieuvriendelijke serreafbraak: efficiëntie én zorg voor de natuur

Bij de afbraak van een serre komt heel wat kijken. Daarom zorgen wij ervoor dat elke stap in het proces met de grootste zorg en aandacht voor het milieu wordt uitgevoerd. Wanneer we een serre demonteren, zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk materialen gerecycled of hergebruikt worden, om zo de impact op het milieu te minimaliseren. Ook het saneren van de grond na de afbraak is een van de diensten die wij u aanbieden. We verlaten de werf pas als alles perfect in orde is, zodat u met een gerust hart verder kunt.

Vraag snel een offerte aan

Laat ons u begeleiden in het traject van een milieuvriendelijke serreafbraak of ga voor een renovatie. Als u op zoek bent naar professionals die niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook oprecht om het milieu geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag nu uw offerte aan en laat u overtuigen voor een milieuvriendelijke serreafbraak door onze expertise en scherpe tarieven. U kunt vertrouwen op een transparante prijsopgave zonder verborgen kosten.