logo peet arend

Serre demonteren in Vlaanderen

Tweedehands opties

Afbraak en renovatie

Meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u uw serre laten demonteren in Vlaanderen? Dan zoekt u ongetwijfeld naar vakmanschap en expertise in het demonteren van serres. Peet Arend Sloopwerken uit Naaldwijk staat al jaren bekend als dé specialist voor het demonteren van serres, kassen en loodsen in Nederland en Vlaanderen. Onze decennialange ervaring spreekt voor zich en garandeert een soepel verloop van ieder project.

Heeft u interesse in onze serreafbraak?

afbraak serre

Hoe wij uw serre demonteren en de opties na demontering

Waarom vertrouwt u best op onze ervaring als expert in serreafbraak? Wij gaan bij elke job voorzichtig en nauwkeurig te werk, waarbij het milieu centraal staat. Elke serre wordt milieuvriendelijk gedemonteerd, zodat de impact op onze omgeving minimaal blijft. Bovendien, wanneer u besluit uw serre door ons te laten demonteren, bieden we de mogelijkheid om deze van u over te kopen. Wilt u uw serre demonteren om deze naar een nieuwe locatie te verplaatsen? Wij kunnen helpen met de verplaatsing en eventuele renovatie van uw kas, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

De beste manier om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten van het demonteren van uw serre, is door een offerte aan te vragen. Peet Arend Sloopwerken is niet alleen actief in Vlaanderen, maar ook in Nederland. We bieden transparante kosten, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen door onze scherpe tarieven en uitstekende service.